Guillem Dengra guanya el grup plata al Mundial d'ILCA 4 a Portugal 2024 - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Mundial d'ILCA
Vela, Esportiva

Guillem Dengra guanya el grup plata al Mundial d’ILCA 4 a Portugal 2024

Entre el 25 i el 30 de juny ha tingut lloc el Campionat del món de la classe ILCA 4 a Viana do Castelo (Portugal) amb un total de 277 participants de tot el món.

En Guillem Dengra ha representat el nostre club a la regata de més nivell. El primer dia de competició no es va poder navegar per falta de vent. El segon dia es van poder disputar les dues primeres proves del campionat. A la primera d’elles, en Guillem, va tenir la mala sort de començar amb un desqualificat per bandera negra a la sortida, i tot i anar de menys a més, aquest fet el va perjudicar per poder classificar-se al prestigiós grup or, ja que només es van poder disputar tres proves més de qualificacions. Així que va navegar al grup plata el darrer dia, aconseguint guanyar en aquest grup (71è a la general), amb un 1r i 3r lloc com a millors parcials.