Emma Cabré Campiona d'Europa juvenil 2024 de la classe Europe - 2024, club nàutic el masnou, cnem, Vela - Campiona d'Europa
Vela, Esportiva

Emma Cabré Campiona d’Europa juvenil 2024 de la classe Europe

La nostra jove regatista de la classe Europe, Emma Cabré, s’ha proclamat, a falta d’una jornada per finalitzar la regata, campiona d’Europa juvenil 2024 a Nieuwpoort (Bèlgica). El triomf de l’Emma ha estat incontestable, aconseguint guanyar 7 de les 9 proves que va disputar, no necessitant ni tan sols competir a la darrera jornada per aconseguir aquesta gran fita.

El Club Nàutic El Masnou hi va ser present amb una expedició de fins a 6 regatistes; Judit Noguera, Emma Cabré, Arnau Martí, Tomás Moltó, Roc Pérez i en Daniel Morón, tots ells acompanyats pel nostre entrenador, en Rafa Rabasa.

Han estat 5 dies de competició on s’han donat cita 110 embarcacions entre les flotes masculina i femenina, les quals van poder realitzar les 10 proves programades, competint amb tot tipus d’intensitat de vent i molta corrent, fent la regata molt justa per a tothom. En Tomás Moltó va aconseguir pujar al podi com a 2n júnior en el seu primer europeu, amb un 2n lloc com a millor parcial, finalitzant a l’11 lloc a la general. Per la seva banda, la Judit Noguera va aconseguir acabar en un fantàstic 5è lloc a la flota femenina, en el que ha estat el seu segon europeu juvenil.

Moltes felicitats a tots i totes pels èxits aconseguits!!