Sign in

close
Create an Account

LA VELA AL CLUB NÀUTIC EL MASNOU

Escola de vela, equips de competició i regates, al CNEM

La passió pel mar i l’esport de la vela és el que mou el Club Nàutic El Masnou des que un grup d’homes i dones el van fundar el 1967. La vela és i sempre ha estat l’eix principal i protagonista de la història de l’entitat.

Els èxits dels nostres regatistes, al llarg de les dècades, avalen la formació de vela que porta a terme el Club, que posa l’accent ens transmetre als esportistes l’amor i el respecte pel mar i la vela. El palmarès del CNEM té 5 medallistes olímpics, 11 campions mundials i nombrosos campions europeus, d’Espanya i de Catalunya.

Aquesta filosofia, acompanyada de reconeguts esportistes professionals, sovint condueix els equips de competició de vela del CNEM a l’èxit personal i esportiu.

L'ESCOLA DE VELA

L’Escola de Vela del Club Nàutic El Masnou està oberta a tothom i en actiu tot l’any. Està reconeguda per l’Escola Catalana de Vela, és a dir, els cursos de vela que impartim són reglats i segueixen els nivells d’ensenyament estàndar. Un equip de monitors i monitores titulats imparteix les classes pràctiques i teòriques. Actualment, l’escola està dirigida per la regatista olímpica del CNEM, Natàlia Via-Dufresne.

Situada a la Base Nàutica que el CNEM té al Port Esportiu del Masnou, l’Escola de Vela compta amb les embarcacions i el material adequats per a l’aprenentatge. En finalitzar els cursos, els alumnes reben el carnet que certifica el nivell assolit.

A més de la vesant pedagògica de l’escola, és escenari de les regates que es celebren al Circuit Català de la Federació Catalana de Vela.

escola, vela, cnem, campus vela, casal vela, club nàutic el masnou

ACTIVITATS DE VELA

Cursos de vela lleugera tot l'any per a nens i adults, campus d'estiu, lloguer d'embarcacions i material, i activitats per a grups, escoles i empreses. Descobreix tot el que el CNEM t'ofereix en vela i esports náutics!

APRÈN A NAVEGAR

ESCOLA DE VELA PER A NENS I ADULTS TOT L'ANY

EQUIPS DE COMPETICIÓ

Al CNEM tenim flotes de diferents classes de vela lleugera i de creuer en diverses categories. Tot els equips entrenen a la Base Nàutica i participen en regates del Circuit Català i d'abast nacional i internacional. Coneix-les!
Scroll To Top
X