Vela de Competició

El programa de Flotes del Club Nàutic el Masnou es divideix en tres àrees:

Competició

El programa de competició format per les classes o els regatistes que entrenen habitualment a la Base Nàutica i competeixen en el Circuit Català de regates i aspiren a classificar-se a les seleccions Catalanes i seleccions Nacionals per anar a Campionats Internacionals.

El Club compta amb flotes d´aquest tipus en la categoria Optimis (G1-G2), Europes, Làser (Radial i 4,7) i 420.

Els regatistes han de ser socis i comptar amb embarcació pròpia.

continuïtat

El programa de continuïtat per a les classes o els regatistes que s´estan iniciant a la competició i que provenen majoritàriament dels Campus d’Estiu. Son navegants novells que agafen experiència entrenant a la Base Nàutica i competint a les regates socials del Club i puntualment a alguna de les regates de la Zona Centre de Catalunya.

El Club compta amb programes d´aquest tipus en Optimist (G3) i els programes de continuïtat junior en 420, Europa i Làser.

Els participants no cal que siguin socis ni tinguin embarcació i l´Escola els facilita l´embarcació durant una temporada.

 

regates socials

Finalment el Club compta amb el programa de regates socials que es centra principalment en lliguetes de competicions socials d´un sol dia i busquen la pràctica esportiva i la millora de les capacitats tècniques dels regatistes. Alguns d´aquest regatistes o tripulacions també participen pel seu compte en regates del circuit català o Nacional.

El Club compta amb aquest programes en les classes Patins a vela, Creuers i flotes Open Màster (Snipe, 420, 470, Làser).

Els participants poden llogar el material a l´empresa Sailmarket Charter que té conveni amb l´Escola de Vela del Club o formar part de la bossa de tripulants en el cas dels creuers.

 

Les nostres flotes

vela_nostres_flotes nautic masnou

Programa d’Alt Rendiment

vela_alt_rendiment nautic masnou