Nou serveid’entrenament personal.

 

Perquè un Entrenador Personal?Vols començar a posar-te en forma però no estàs motivat?Vols recuperar-te d’una lesió el més aviat possible?Vols evitar problemes d’esquena?Vols aprendre a nedar?

ENTRENAMENTS PERSONALS

Sigui quin sigui el teu objectiu i la teva condició física, amb el nou servei d’entrenament personal t’ho posem molt fàcil!Tu et marques l’objectiu i el teu Entrenador Personal t’ajudarà a assolir-lo de la manera més RÀPIDA, SEGURA i EFICIENT. T’evitarà possibles lesions, t’ajudarà a maximitzar el teu potencial i el temps, guiant-te per arribar al teu objectiu de la forma més ràpida. Al Club Nàutic El Masnou, t’oferim la varietat més amplia d’Entrenadors Personals, sempre amb uns alts estàndards de qualitat i un servei 100% adaptat a les teves necessitats.TU TRIES la teva modalitat d’entrenament: Fitness, Pilates, Aquàtic i/o Fisioteràpia.

Title

Abonaments individuals (1 sessió) – 32€Abonaments de 5 sessions – 150€Abonaments de 10 sessions – 270€Abonaments de 20 sessions – 500€

ENTRENADOR PERSONAL AQUÀTIC

Si vols aprendre o perfeccionar el teu estil nedant, millorar la respiració ila coordinació dels moviments, superar la por a l’aigua o recuperar-te més ràpid d’una lesió, aprofita el medi aquàtic per fer-ho!

ENTRENADOR PERSONAL FITNESS

Millora la teva execució dels exercicis amb un programa de fitness personalitzat i un recolzament constant que t’ajudarà a muscular, definir i/o mantenir un bon nivell de forma física a més de controlar el teu pes d’una manera més ràpida i efectiva.

ENTRENADOR PERSONAL PILATES

Si vols aprendre o perfeccionar el teu estil nedant, millorar la respiració i la coordinació dels moviments, superar la por a l’aigua o recuperar-te més ràpid d’una lesió, aprofita el medi aquàtic per fer-ho!

ENTRENADOR PERSONAL FISIO

Després d’una lesió és important assegurar-te de que la recuperació es realitza correctament. Recupera la teva mobilitat i guanya força muscular el més aviat possible amb entrenaments adequats a la teva situació personal.