7a Cursa popular del Masnou

7a Cursa popular del Masnou
10 de juny de 2019 Gestió CNEM

 

Sortida

Rubén Castro amb 16’10” i en noies l’atleta Alicia Saltor amb 20’57” s’han proclamat guanyadors de la 7a edició de la cursa popular del Masnou de 5km, organitzada per La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i Club Nàutic del Masnou amb més de 550 inscrits, un 2% més que l’edició anterior.

Julietta Velázquez, amb 10 mesos, ha sigut el més jove de la cursa i el més gran Isidre Ferrer amb 84 anys, que participaven en una cursa única de 5km

Joaquim Fàbregas regidor d’esports del Masnou i Manel Freixa President del Club Nàutic EL Masnou, han donat la sortida i entregat els premis als 3 millors en categoria masculina i femenina, en una matinal on han participat esportistes de tots els nivells, on ha predominat un ambient familiar.

 

Classificació Masculina 5km

1.Rubén Castro 16’10”

2.David campo 16’14”

3.Albert Ruz  16’17”

4.Marc Fernandez

Podium masculí

Classificació Femenina 5km

1.Alicia Saltor 20’57”

2.Melina Araque

3.Nuria Ortilles

3 primeres

www.cursaelmasnou.com trobareu les primeres fotografies i vídeos de la cursa.