XXXe Gran Premi Principat d’Andorra 2018

XXXe Gran Premi Principat d’Andorra 2018
12 de novembre de 2018 Gestió CNEM

Amb unes condicions espectaculars el dissabte 10 de novembre va començar el XXX Gran Premi Principat d’Andorra al Club Nàutic El Masnou. Sol, bona temperatura i vent des de bon matí que va permetre als 326 regatistes de vela lleugera complir amb el programa de regates previst.

La regata va començar amb una participació rècord de regatistes de vela lleugera, als quals és van afegir en la segona jornada 13 creuers (18 l’any passat) per realitzar un recorregut costaner.

A la una del migdia els regatistes gaudien d’un vent de 18 nusos i d’una temperatura de 20 graus, condicions excel·lents per navegar.

Gràcies a les magnífiques condicions del dia les tres classes Laser, els Europa i el Grup 2 d’Optimist van fer 3 proves, els 420 i el Grup 1 d’Optimist 4 i els Patins 1.

El segon dia del XXX Gran Premi Principat d’Andorra es va llevar amb una previsió excel·lent, tant de vent com de temperatura i assolellament. Els regatistes es van fer a mar d’hora amb la previsió de fer totes les proves del programa. El vent va estar més fluix que el dia anterior i la temperatura uns graus superior.

En la classe Laser el guanyador va estar en Pep Cazador, seguit d’en Leandro Rosado i de l’Alfredo Vàzquez.

En la classe Laser Radial el guanyador al final de les sis proves va ser en Víctor Moure del Club Nàutic El Masnou, seguit del Max Urquizu i del Francesc Martínez. La primera fèmina va ser l’Èlia Miquel.

En la classe Laser 4.7 va guanyar l’Arnau Gelpí, seguit del Gregoria de Urdanibia i del Robert Keal (IRL). La primera fèmina va ser la Mariona Rahola.

En la classe 420 es van dura terme les sis proves previstes i els guanyadors van ser  el Nacho Davila i el Javier Mestre, seguits del Lucas i el Teo Pares i, en tercera posició, el Sigfrid Rovira i la Cris Cortes.

En la classe Europa, després de les sis proves, el vencedor fou en Marc Tello, seguit de l’Isaac Vila i del Marc Arrufat. La primera fèmina va ser la Patrícia Figerola.

En el grup 1 d’Optimist els podis foren els següents: en categoria A el Kwintan Bonghys (BEL), en Ben Mueller (GBR) i l’Alejandro de Maqua; en categoria B la Mariona Ventura (CNEM), l’Izan Codinachs i en Leo Birgersson (SWE); en categoria C en Daniel Garcia (CNEM) , en Tomàs Molto i en Gerard de Soria.

En la classe Patí a Vela, després de les dues proves realitzades, el guanyador de la categoria 1 fou en Jordi Cunill, seguit del Ramon Puigoriol (CNEM) i del Toni Garcia, i en categoria 2 en Gregori Contreras, seguit d’en Ferran Manén (CNEM) i d’en Xavi Vives.

En la classe Creuers, el guanyador en Grup 1 fou en Jaume Samon (Miaja X), seguit de l’Òscar Chaves (Hydra) i de Maribel Cadenas (Maximo). En Grup 2 el guanyador ha esta l’Ernest Sànchez (Love 26), seguit de l’Emili Costabella (Gambol) i del Carles Llorca (White Magic).

 

Galeria de fotos: https://www.flickr.com/photos/158498248@N06/albums/72157703400859284/

Classificacions: https://nauticmasnou.com/regates/xxx-gran-premi-principat-andorra-2018-2-2/

 

IMG_9102