Senderisme de Tardor 2018

Senderisme de Tardor 2018
4 de novembre de 2018 Gestió CNEM

Descobrint la bellesa de la Garrotxa

Amb l’arribada de la tardor, el dissabte 3 de novembre, vam decidir aventurar-nos dins la comarca de la Garrotxa i descobrir els seus gorgs. L’inici de la caminada fou des de Les Planes d’Hostoles, on després d’esmorzar, vam iniciar el recorregut per una pista que va conduir als participants fins a la gorga de Santa Margarida, on vam poder admirar un preciós salt d’aigua. Les següents parades foren els gorgs de La Plana i de Can Poetí, aquest darrer d’una bellesa espectacular. Un cop acabada la ruta el grup va anar a refer forces al restaurant “Can Subies” on va gaudir d’un fantàstic dinar tradicional. A l’arribada al Masnou tots els assistents van coincidir en destacar la gran bellesa de tots els paratges que vam poder visitar.

Galeria de fotografies: https://www.flickr.com/photos/158498248@N06/albums/72157703530895834 

Gorgs de Les planes d'Hostoles 966 - copia