Europa Màster Làser sèries 2018, Mònica Azón campiona absoluta en Làser Radial.

Europa Màster Làser sèries 2018, Mònica Azón campiona absoluta en Làser Radial.
30 d'octubre de 2018 Gestió CNEM

La regata To Be Làser Màster, disputada en aigües de Roses, d’aquesta edició constava de tres dies de competició entre el divendres 26 d’octubre i el diumenge 28 on es van navegar un total de 16 proves, 8 en cada aparell (vela Standard i vela Radial). El temps no va acompanyar gaire però no va impedir poder navegar.

En Làser Radial, la nostra regatista Mònica Azon (Club Nàutic Masnou) es va imposar a tothom proclamant-se campiona absoluta lluitant fins a l’última onada de l’ultima cenyida espectacularment amb Pierrick Amizet (CV Vouglans) i François Claeys (WSVW).

Entre tots els participants hi van destacar regatistes internacionals de Noruega, Suïssa, França, Alemanya, Bèlgica, Holanda i d’Espanya que cada vegada tenen més present aquesta competició al seu calendari i que s’està guanyant a pols una gran reputació, per un camp de regates que pràcticament sempre brinda unes jornades espectaculars per navegar.

EUROMASTERLASERSERIES