Nit de la Vela 2018

Nit de la Vela 2018
19 de juliol de 2018 Gestió CNEM

Nit de la Vela 2018

 

El passat dissabte 14 de juliol es va celebrar la Nit de la Vela, la festa socio-esportiva més emblemàtica del nostre Club. Més d’un centenar de socis i sòcies, regatistes i autoritats es van reunir per celebrar els èxits del palmarès esportiu del Club.

El Sr. Manel Freixa, President del Club Nàutic El Masnou i el Sr. Xavier Torres, President de la Federació Catalana van presidir l’edició d’enguany. A més a més, els patrocinadors i col·laboradors del Club, el Sr. Fernando Mestre del Port Masnou i el Sr. Lluis Marsà també van ser-hi presents.

Durant la gala es va reconèixer la temporada esportiva 2018 dels regatistes del Club, que un any més han aconseguit situar al Club Nàutic El Masnou entre un dels més exitosos a escala Internacional, Estatal i Catalana. La jove regatista del Club Nora Garcia De la Casa, va ser escollida la millor regatista de la temporada 2018.

Enguany, el mateix dissabte es va celebrar el I Desafiament Làser Bahia per commemorar la Nit de la Vela, on es van entregar els premis als tres primers classificats, inclòs un pernil pels guanyadors.  També es van sortejar 2 pernils 7 Bellotas entre els assistents al sopar. Agrair a 7 Bellotas per la seva col·laboració.

Tota la vetllada va transcórrer dins el marc d’una jornada engrescadora en el solàrium de la piscina, on els assistents van poder gaudir d’un sopar a càrrec del Restaurant del Club, “el nàutic”, acompanyat  d’havaneres. La Nit de la Vela va finalitzar amb música i bany a la piscina exterior del Club.

 

DSC_2360

DSC_2118

DSC_2259

DSC_2421