Pol i Alex Marsans quarts al Mundial sots 17 de 420 d´Austràlia

Pol i Alex Marsans quarts al Mundial sots 17 de 420 d´Austràlia
4 de gener de 2018 Gestió CNEM

12 regates en aigües de Fremantle (Perh) per als joves regatistes del Club
Després d´un intens Campionat a dotze regates, en el que van estar en posicions de podi pràcticament totes les jornades, els joves regatistes Pol i Alex Marsans van acabar en la 4a posició del Mundial sots 17 de 420. Va ser una llàstima ja que en la darrera jornada, la sort no va estar de la seva banda,  i un desafortunat incident en la línia de sortida va fer que creuessin la línia de meta en la posició 16 (i van haver de sumar 15 punts del descarte). És un gran resultat pels joves regatistes que, després de l’etapa d’Optimist, van triar el nostre Club com a seu de formació en la nova categoria 420. L’incommensurable esforç dels seus pares va fer possible que els regatistes poguessin competir a les antípodes i un cop allà l’alt compromís dels regatistes s’ha vist compensat. Els seus companys, el Capità de Flota i des de la direcció esportiva del Club hem estat seguint el Campionat amb il·lusió i entusiasme.
Des del Club FELICITEM al Pol i l´Alex pel resultat aconseguit.
Ara toca descansar i seguir treballant!

001