Regata Proactiva Open Arms

Regata Solidària

Regata Solidària – Proactiva Open Arms
Naveguem per les persones

El 10 i 11 de febrer les aigües del Masnou s’ompliran de veles solidaries

“La nostra missió va començar amb la foto d’un nen ofegat en una vorera del mar. Portades de premsa, xarxes socials, televisions … i cap govern va fer res. Volem que les nostres nens, futurs adults, creixin en una societat en la que una imatge així sigui inconcebible. Volem que coneixin la nostra historia i que lluitin perquè una causa com la nostra mai més sigui necessària”

Després d’escoltar a Oscar Camps, fundador de la ONG Proactiva Open Arms, pronunciar aquestes paraules en una tertúlia a la nostra seu social, el Club Nàutic El Masnou va adquirir el compromís de portar a terme alguna acció per col·laborar en els fins solidaris de l’associació.

La principal missió de Proactiva Open Arms, organització no governamental i sense ànim de lucre, es rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecucions i pobresa. I el Club Nàutic El Masnou s’ha marcat com a objectiu la sensibilització dels seus joves esportistes i familiars perquè, segons paraules del seu fundador Oscar Camps “la vida humana està per sobre de qualsevol llei, norma o protocol i els drets humans s’han de defensar al carrer i el recolzament de la gent és molt necessari”.

Amb aquesta finalitat, i compartint la mateixa filosofia, el segon cap de setmana de febrer (dissabte 10 i  diumenge 11) es celebrarà la primera regata infantil Proactiva Open Arms, que reunirà més de 150 regatistes catalans de la classe Optimist en edats compreses entre els 8 i els 15 anys.

La competició serà de dues jornades en las que els regatistes competiran en una de les proves del circuit català d’Optimist, i es sensibilitzaran amb una realitat incomprensible. Es celebrarà  un sorteig solidari de material cedit per diversos esportistes i empreses que han volgut solidaritzar-se amb Proactiva Open Arms i els fons recaudats es destinaran íntegrament amb la finalitat que la ONG pugui continuar amb la seva tasca solidaria gracies a les aportacions de tothom.

“Proactiva Open Arms és una organització petita i que, amb pocs recursos, ha aconseguit salvar més de 50.000 persones al mar” Oscar Camps.

 

340210-944-708
Livio-LoMonaco-Oscar-Camps-Badalona_1597050523_29619825_1500x1000

Web Proactiva Open Arms

PROACTIVA OPEN ARMS – INFO

Anunci de Regata

Anunci de Regata
 • febr.122018

  REGATA SOLIDÀRIA PROACTIVA OPEN ARMS – OPTIMIST – N2

  Del 10 a l’11 de febrer s’ha celebrat la regata solidària de la classe Optimist en aigües del Masnou, organitzada…

  Read more
  Club Nàutic El Masnou
 • febr.072018

  Samarreta solidària signada per esportistes d’elit per la Regata Proactiva Open Arms

  En el marc de la Gala del Mundo Deportivo diversos esportistes d’elit es va voler sumar a la causa humanitària…

  Read more
  Club Nàutic El Masnou
 • gen.302018

  Regata Proactiva Open Arms al Mundo Deportivo

  El passat dissabte 27 de gener el diari esportiu MUNDO DEPORTIVO va fer difusió a les seves planes de la…

  Read more
  Club Nàutic El Masnou
 • gen.252018

  Regata Solidaria PROACTIVA OPEN ARMS al Club Nàutic El Masnou

  El 10 i 11 de febrer les aigües del Masnou s’ompliran de veles solidaries “La nostra missió va començar amb…

  Read more
  Club Nàutic El Masnou
 • gen.152018

  Esmorzar Tertúlia amb el Sr. Oscar Camps, Fundador Proactiva Open Arms

  El diumenge 14 de gener ens va acompanyar en els tradicionals esmorzars-tertúlia del Club, el Sr. Oscar Camps, director de…

  Read more
  Club Nàutic El Masnou