Base Nàutica

base_nautica

Base Nàutica

Inaugurada el 21 de març de 1999, la Base Nàutica es troba ubicada en el Port Esportiu i compta amb una superfície de 2.500m2.

L’edifici de la Base Nàutica, amb una superfície de 1.600m2 és la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

Les seves instal·lacions tenen l’equipament necessari per poder dur a terme el programa d’ensenyament teorico-pràctic, amb una metodologia que persegueix una correcta evolució esportiva i motriu.

Els alumnes de l’Escola de Vela reben les classes teòriques en dues aules destinades específicament a aquesta formació. Pel que fa a la vessant pràctica, la Base nàutica compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com espais destinats a taller i magatzem d’equipament nàutic.

Tot l’edifici de la Base nàutica està equipat amb calefacció d’energia solar i, a l’exterior, les instal·lacions es troben vallades tot al voltant, amb un ampli varador propi, per a l’entrada i sortida d’embarcacions, equipat amb grua giratòria, per baixar-les i pujar-les.

 

HORARI BASE NÀUTICA

OFICINES :

DE DILLUNS A DIVENDRES, de 9h a 14h i de 15h a 18h

INSTAL·LACIÓ:

Del 25 de juny a l’11 de setembre, de Dilluns a Diumenge de 9h a 19h

Del 12 de setembre al 24 de juny, de Dilluns a Diumenge de 9h a 18h

(*) En cas de voler entrar o retirar una embarcació fora d’aquest horari caldrà que ho aviseu amb anterioritat al 93 555 06 05 / Ext. 2, en horari d’oficina, per tal de coordinar l’entrada / sortida per la pre-entrada.