Festa BYE BYE SUMMER al Club Nàutic El Masnou

Festa BYE BYE SUMMER al Club Nàutic El Masnou
1 d'octubre de 2018 Gestió CNEM

Més de 300 socis i sòcies i convidats van gaudir de la Festa Bye Bye Summer al Club Nàutic El Masnou.

Espectacular festa la que van viure els més de 300 assistents que van gaudir aquest dissabte 29 de setembre de la festa Bye Bye Summer al Club Nàutic el Masnou organitzada pel restaurant “el nàutic” amb la col·laboració del Club Nàutic El Masnou.

Els convidats van poder gaudir d’una copa de cava a l’entrada de l’esdeveniment per tot seguit poder càtar, en els diferents stands habilitats, d’un tast de diferents vins, pernil, formatges, canapès així com unes fonts de xocolata que van fer les més dolces delícies dels assistents.

… a partir d’aquí la festa va començar amb l’actuació de la cantant Gigi McFarlane, que va fer una aparició estel·lar per sobre de la passarel·la habilitada a la nostra piscina exterior, per tot seguit fer ballar a tothom amb una batucada per continuar amb l’escola de dansa Núria amb una actuació amb música de Queen que va donar pas a un castell de focs artificials.

Les actuacions de Joan Tena i de Rafa Prat, actuant com a Dj, van fer que la festa s’allargués fins a les 3 de la matinada.

Una gran nit que tothom va coincidir a destacar que havia estat una de les millors festes organitzades al nostre Club.

 

Galeria de Fotos: https://frankmoranstudio.com/clients/club-nautico/ 

Sol·lictar password d’entrada a comunicacio@nauticmasnou.com

 

IMG_4903