Èxit de participació en el curs de Monitors de Rem celebrat al Club Nàutic El Masnou

Èxit de participació en el curs de Monitors de Rem celebrat al Club Nàutic El Masnou
8 d'octubre de 2018 Gestió CNEM

El 6 d’octubre va tenir lloc a la Seu Social del Club Nàutic El Masnou un Curs de Monitors de Rem.

Els alumnes inscrits assistiren a les sessions teòriques programades durant tota la jornada de dissabte. Entre els continguts teòrics del curs, destacaren les Normes bàsiques de Navegació i la Tècnica de rem i conducció del llagut català.

Al curs fou impartit pel Sr. Ricard Cos i va comptar amb la presència del Vicepresident del Club Nàutic El Masnou, Sr. Ferran Martínez, qui va fer la presentació.

Destacar la implicació de Front Med com a operador del Grup de Rem del Club Nàutic El Masnou. Ricard Serrano, responsable de l’activitat, destacava “la importància de celebrar aquestes  accions formatives que contribueixin a la millora de la qualitat i la competitivitat dels esportistes especialment pel que fa als esports tradicionals com ho són les trobades de Grups de Rem al nostra territori”.  Alhora que agraïa la col·laboració “del Club Nàutic El Masnou, per la predisposició demostrada en l’ús de les instal·lacions, que ens han permès aconseguir un alt nivell de qualitat en aquesta acció formativa però, també en les iniciatives esportives relacionades amb el mar”.

Monitors Rem