Regata “Un océano entre nosotros” de Creuers

Regata “Un océano entre nosotros” de Creuers
6 de setembre de 2018 Gestió CNEM

Miaja de Jaume Samón i CNeMasnou-Sailmarket charter de Natàlia Via-Dufresne els vencedors

Dissabte passat es va disputar amb 18 embarcacions la regata “Un océano entre nosotros” de Creuers. Es va competir amb vent del NE de 8 a 10 nusos d’intensitat. En el Grups 1 el podi va ser de “Miaja” de Tete Samón seguit de “Máximo” de Maribel Cadenas i tercera posició per a “Brivón VII” de Juan Antonio Alarcón. En el Grup 2 el podi va ser de “CNeMasnou-Sailmarket charter” de Natàlia Via-Dufresne, seguit del “Gambol” d’Emili Costabella i Javi Samón i tercera posició per a “Cap problema” de Cristian Fernández.

La jornada va començar amb un esmorzar i reunió de patrons a les instal·lacions del Club, seguit de la regata amb l’ajuda de Toni Gallart de Premià i va concloure amb el lliurament de premis i posterior pre-estrena de la pel·lícula “Un océano entre nosotros”.
Agraim la col.laboració de l’Ajuntament del Masnou, Helly Hansen, Angel Schlesser, MicBlau, Ocean 52, Promociones Portuarias, Stay Náutica i el Restaurant “el nàutic”.

Natàlia Via-Dufresne, Joan Freixa, Matías Sabaté i Eli Llargués guanyadors del G2 de la regata “Un Océano entre nosotros”

Natàlia Via-Dufresne, Joan Freixa, Matías Sabaté i Eli Llargués guanyadors del G2 de la regata “Un Océano entre nosotros”