37a EDICIÓ COPA del REI MAPFRE de Vela.

37a EDICIÓ COPA del REI MAPFRE de Vela.
7 d'agost de 2018 Gestió CNEM

Natalia Via-Dufresne guanyadora de la classe  BMW ORC1.

L’Estrella Damm d’Oscar Chaves en ORC 1, s’ha proclamat Campió de la 37a edició de la Copa del Rei MAPFRE de Vela que s’ha disputat en aigües de Mallorca del 28 de juliol al 4 d’agost. L’embarcació guanyadora comptava entre la seva tripulació amb la regatista i sòcia d’honor del Club Natalia Via-Dufresne.

El també soci del Club, Emili Costabella, ha obtingut la segona posició en la mateixa categoria a bord del “Rats on fire” de Rafa Carbonell.

Aquesta ha estat una edició fantàstica on la climatologia ha permès que es disputessin totes les proves programades i on les 154 embarcacions, arribades d’un total de 29 països, ens han ofert un gran espectacle.

Natàlia Via-Dufresne, a bord del vaixell Campió de la Copa del Rei 2018

Natàlia Via-Dufresne, a bord del vaixell Campió de la Copa del Rei 2018