Mulla’t per l’esclerosi múltiple al Nàutic

Mulla’t per l’esclerosi múltiple al Nàutic
8 de juliol de 2018 Gestió CNEM

Un any més, i amb motiu de la col·laboració que realitza el Club Nàutic el Masnou amb la Fundació per l’esclerosi múltiple (FEM), i dins la  campanya “Mulla’t”.

El dissabte 7 de juliol es va organitzar una  programació especial d’activitats d’aigua realitzades a la nostra piscina exterior, que van tenir un gran èxit de participació dels nostres Socis i Sòcies, que un cop més, van demostrar la seva gran solidaritat. Els nostres monitors i van realitzar unes sensacionals sessions d’Activitats Dirigides que van fer les delícies de tothom que hi va participar. També volem destacar la tasca dels voluntaris del Club.

La campanya Mulla’t s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari a Catalunya, i com no pot ser d’altra manera el Club Nàutic el Masnou hi participa des de fa més d’una dècada de manera activa.

Moltíssimes Gracies a tots !!!

DSC_9195 - copia