Podi de primer i segon al Trofeu President Lluis Marsà d´Optimist

Podi de primer i segon al Trofeu President Lluis Marsà d´Optimist
6 de juny de 2018 Gestió CNEM

Podis per a Quim Serra i Mar Rigual en el G3

Una vintena d´esportistes de la Zona Centre de Catalunya es van disputar el Trofeu President Lluis Marsà (regata N-3* ascens de la FCV). Dissabte es va poder disputar 3 regates i diumenge 2 més en condicions de vent de fins a 18 nusos. El Club va participar amb Quim Serra que va acabar primer de la general, seguit de Mar Rigual que va acabar segona.
Erika de la Fuente (13) va rebre el fanalet vermell com a reconeixement d´haver acabat totes les proves sense haver-se vençut en cap d´elles. Leonor Sánchez (15), Max Stein (18) Inés de Esteban (23) van completar l´equip del Club que en tot moment va estar liderat per Pau Oliveras com a tècnic. La pròxima cita dels més petits del Club serà aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya absolut del G3 a Cambrils.
Des del Club els desitgem moltíssima sort a tots ells i felicitar-los pel gran resultat d´aquest cap de setmana !!!

Podi per a Quim Serra i 2a posició per la Mar Rigual al Tr President Marsà de G3

Podi per a Quim Serra i 2a posició per la Mar Rigual al Tr President Marsà de G3