Silvia Mas i Patricia Cantero, plata en la Final de la World Cup Series Marselle

Silvia Mas i Patricia Cantero, plata en la Final de la World Cup Series Marselle
11 de juny de 2018 Gestió CNEM

La World Cup Series, regata celebrada a Marsella aquest cap de setmana, ha finalitzat amb la segona posició, medalla de Plata, en 470 femení per la parella formada per  Silvia Mas, sòcia d’honor del Club Nàutic El Masnou, i Patricia Cantero, en una competició que reuneix a les millors tripulacions del món.

Tot i no haver pogut disputar la Medal Race, la final ha estat molt disputada. Les regatistes ja s’havien assegurat, durant la fase prèvia, la medalla de plata però l’objectiu era remuntar els vuit punts que les separaven de la tripulació anglesa liderada per Hanna Mills, campiona olímpica a Río 2016 que, finalment ha aconseguit l’or.

Un resultat que ha consolidat la bona temporada d’aquesta parella de joves regatistes i que demostra la gran regularitat que venen mostrant en cada competició. Una regularitat que la manté en el segon lloc del ranking de la World Sailing.

silvia mas juny 2018