Gran Premi Creuers- Copa Catalana RI al Club Nàutic el Masnou

Gran Premi Creuers- Copa Catalana RI al Club Nàutic el Masnou
6 de juny de 2018 Gestió CNEM

Podi per a Máximo i Màgica com a segons i tercers respectivament

Els creuers van disputar la Copa Catalana RI–zona centre- aquest cap de setmana passat. Es va disputar 4 regates en total (2 per jornada) i els resultats han estat molt bons per a les embarcacions i tripulacions del Club. “L´Oreig” de Port d´Aro es va endur la victòria final seguit del “Máximo” de Maribel Cadenas i del “Màgica” de Ferran Martínez en tercera posició. “Miaja X” va ser quart, “Brav Priat” cinquè. “No Name” (6), Cap Problema (7) i “Snoopy III” (8) va tancar el grup. Les condicions de navegació van ser intenses, sobretot la jornada de diumenge. Finalment, felicitar la trobada d´armadors que es va celebrar dissabte al matí a les instal·lacions del Restaurant del Club.  El lliurament de guardons es va celebrar a la seu social del Club.

Podi per a Máximo i Màgica com a segons i tercers respectivament

Podi per a Máximo i Màgica com a segons i tercers respectivament