El Masnou d´Optimist sots Campions de Catalunya G1 i G2 per Equips

El Masnou d´Optimist sots Campions de Catalunya G1 i G2 per Equips
6 de juny de 2018 Gestió CNEM

Gran resultat dels regatistes del planter del Club

En un Campionat vibrant, ple de nervis i d´emocions es va disputar al nostre Club el Campionat de Catalunya per equips dels G1 i G2. Els 8 millors Clubs de Catalunya representats pels 5 millors regatistes de cada Club es van disputar les medalles i el podi final. Dissabte va ser una jornada llarga que començava a les 10h amb la reunió de patrons i acabava a les 20h quan definitivament els esportistes tornaven a terra.
Entre mig només un curt període d´espera a terra que van aprofitar els competidors i organitzadors per a recuperar forces. Diumenge el vent de Llevant va fer que es poguessin disputar tots els encontres amb unes semifinals i finals plenes de disputes entre les embarcacions. Finalment en el G1 el podi se´l va endur el Club Nàutic Balís i Masnou va acabar en segona posició.
Els regatistes acompanyats pel tècnic Kiko Igual van ser: Alex Martín, Nora Garcia, Roger Tomàs, Pablo Mas i Lucas Garcia. En el G2 la victòria final se l´ha va endur Cambrils i el Masnou va acabar en segona posició. L´equip de Masnou, acompanyats per la tècnic del Club Aina Gelpi, van ser: Pol Mateu, Pol Carrion, Ona Rigual, Arnau Martí i Adrià Moscardó.
El Lliurament de premis va celebrar-se a la seu social del Club amb presencia de Xavier Torres com a president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Garcia com a president de l´Associació Catalana Classe Optimist i Manel Freixa com a president del Club Nàutic el Masnou. En els discursos es va felicitar la participació de tots els regatistes, les victòries dels Campions i, tot i reconèixer les dificultat tècniques dels Campionats per equips, es va felicitar la bona tasca organitzativa del Club Nàutic el Masnou.
Des del Club volem felicitar els nostres petits Campions i els seus tècnics !!!

Els nostres regatistes de G1 i G2 amb els tècnics Aina Gelpí i Kiko Igual

Els nostres regatistes de G1 i G2 amb els tècnics Aina Gelpí i Kiko Igual