Campionat de Catalunya del G3 d´Optimist a Cambrils

Campionat de Catalunya del G3 d´Optimist a Cambrils
13 de juny de 2018 Gestió CNEM

Mar Rigual sots Campiona sots 16 femenina

En un excepcional cap de setmana de germanor, el Club Nàutic Cambrils va celebrar el Campionat de Catalunya del G3 (categoria reservada als més novells de la classe Optimist). El Club Nàutic El Masnou va organitzar una expedició liderada per Pau Oliveras com a tècnic i que va comptar amb els esportistes Quim Serra (10), Mar Rigual (23 i segona sots 16 femenina), Erika de la Fuente (27) i Max Stein (47). Es van disputar 4 regates dissabte i 1 diumenge, i cal destacar els bons parcials del Quim i la Mar en la segona prova del Campionat que van a acabar segon i tercera respectivament.
Amb aquest Campionat es tanca una excel·lent temporada pels navegants del G3 del nostre Club en la que tots agraeixen la feina i implicació de Pau Oliveras com a anima mater i referent dels nostres regatistes.  Com sempre agrair la col·laboració dels pares/mares dels esportistes del Club, que han descobert per primera temporada el significat d´iniciar-se en el món de la competició en vela.
Felicitats a tots el G3 del Club i el podi de Mar Rigual com a sots campiona sots 16 femenina!!!!

D´esquerra a dreta: Quim Serra, Pau Oliveras, Mar Rigual, Erika de la Fuente i Max Stein al centre en una simpàtica foto de grup del Masnou

D´esquerra a dreta: Quim Serra, Pau Oliveras, Mar Rigual, Erika de la Fuente i Max Stein al centre en una simpàtica foto de grup del Masnou