VIU EL BEACH TENNIS AL NÀUTIC!

VIU EL BEACH TENNIS AL NÀUTIC!
26 de juny de 2018 Gestió CNEM

Els origens

El Beach Tennis o Tennis Platja no te un únic origen, sinó que s’ha anat desenvolupant a partir de la fusió de diferents modalitats esportives d’arreu del mon fins a esdevenir un esport reglamentat tal i com el coneixem en l’actualitat.

Itàlia es la potencia mundial més important en aquest esport, tot i que poc a poc, altres països com Brasil, Rusia, França i España, estan agafant molt força.

A Catalunya, durant els anys 70, Torredembarra va ser la iniciadora d’aquesta modalitat

esportiva, i en l’actualitat, el beach tennis es pot practicar en nombroses platges del litoral català (Barcelona, Montgat, Masnou, Castelldefels, Sant Antoni de Calonge, etc…).

L’esport de moda!

Tothom qui practica el beach tennis per primer cop s’hi acaba enganxant. La seva facilitat en el joc en un inici, el medi on s’hi juga i l’ambient que es crea, li confereixen un atractiu especial. I és que començar a jugar és molt senzill, només cal passar la pilota d’una banda a l’altre sense que boti a terra amb l’ajuda d’una pala de dimensions similars a les d’una pala de pàdel. A més, la sorra és un terreny molt agraït, ja que absorbeix els impactes dels desplaçaments i fan que la seva pràctica sigui molt beneficiosa a nivell d’articulacions i musculatura.

Per un altre costat, jugar a la platja, al costat del mar, gaudint del sol, respirant brisa marina i rodejat d’amics i familia, és una combinació ideal.

Et posa molt en forma!

El beach tennis és molt dinàmic i actiu, així que la seva pràctica regular és un exercici fantàstic, apte per a totes les edats, per posar-se en forma i cuidar el cos.

Força, velocitat, resistència, amplitud de moviment, coordinació i agilitat; totes elles es desenvolupen jugant a beach tennis!

A més, practicar beach tennis a l’aire lliure és magnífic per oxigenar els pulmons i si a sobre és al costat del mar, millor que millor, ja que respirar aire del mar és una injecció d’ions negatius, els quals tenen un munt de beneficis pel nostre organisme: ens relaxen, estimulen els neurotransmissors, estimulen la producció de serotonina, aclareixen la ment, restableixen el pH de la pell, etc…

I ara també al Nàutic

Enguany, el Nàutic ha tancat un acord de col·laboració amb el Club Beach Tennis Montgat, qui s’encarregarà de dinamitzar aquesta activitat i fomentar-lo dins el club.

Ja estem preparant el calendari d’activitats per al curs vinent, esperem que us animeu i vingueu a posar-vos en forma i a divertir-vos jugant a beach tennis amb els vostres amics i familiars!

Us esperem!

 

cartellestiunautic2

STAGE Beach Tennis Juliol – info Full Inscripció Stage