Obert el termini per inscriure’s a la 6a edició de la Cursa Popular del Masnou

Obert el termini per inscriure’s a la 6a edició de la Cursa Popular del Masnou
8 de juny de 2018 Gestió CNEM

Ja es poden fer les inscripcions a la 6a edició de la Cursa Popular del Masnou, de cinc quilòmetres, organitzada pel club La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i del Club Nàutic del Masnou.

La cursa es farà el diumenge 17 de juny a les 9.30 h, al passeig Marítim. Com és habitual, el recorregut serà totalment pla, amb sortida i arribada davant del Club Nàutic del Masnou, perquè puguin participar-hi infants, adults, gent gran i famílies.

Tots els participants podran gaudir de guarda-roba i tren gratuït, i d’un bany a la piscina del Club un cop finalitzada la cursa.

Inscripcions: http://www.lasansi.com/ca/cursa-el-masnou/inscripcions594

5399a-Portada-Flyer