Trofeu Duende d´Optimist a Arenys de Mar

Trofeu Duende d´Optimist a Arenys de Mar
9 de maig de 2018 Gestió CNEM

Mar Rigual segona classifica de la general del G3 i Quim Serra també segon de la categoria C

Aquest cap de setmana passat s´ha disputat al Club Nàutic Arenys una regata puntuable N-3 d´ascens de la FCV. El Club va participar amb Mar Rigual (2), Quim Serra(4), Erica de la Fuente (10), Max Stein (13) i Leonor Saez (14) acompanyats per Pau Oliveras com a tècnic. Mar Rigual va aconseguir podi de segona tot i que només va haver 2 regates disputades. També va ser podi de la seva categoria Quim Serra com a segon de la categoria C.  Felicitar la fenia del G3 del Club i la implicació de tots els pares i mares acompanyants dels regatistes!

Podi per a Mar Rigual com a segona de la general i Quim Serra com a segon de la categoria C

Podi per a Mar Rigual com a segona de la general i Quim Serra com a segon de la categoria C