Copa d´Espanya d’Optimist de Malaga

Copa d´Espanya d’Optimist de Malaga
3 de maig de 2018 Gestió CNEM

Mariona Ventura podi com a tercera classificada sots 13

Alex Martín (34), Nora Garcia (70), Mariona Ventura (80), Pablo Mas (81) i Lucas Garcia (92) han participat a la Copa d´Espanya al Real Club Mediterraneo de Málaga. Va ser un Campionat a 5 regates i cal destacar el podi de Mariona Ventura que va acabar tercera classificada sots 13 femenina de la general. El soci Joan Garcia va estar de Team Líder gestionat tota l´expedició catalana. Felicitar als regatistes del Club que van participar amb la Selecció Catalana d’Optimist.

Gran podi de la jove Mariona Ventura com a tercera sots 13 classificada femenina.

Gran podi de la jove Mariona Ventura com a tercera sots 13 classificada femenina.