Campionat de Catalunya de Patí a Vela a Cabrera

Campionat de Catalunya de Patí a Vela a Cabrera
3 de maig de 2018 Gestió CNEM

Ramón Puigoriol (de 1a) i Marcel Soler (de 2a) els millors del Club

El Club Nàutic Cabrera va organitzar el Campionat de Catalunya de Patí a vela i va haver una participació record de 9 esportistes del nostre Club, que van estar acompanyats pel tècnic Kiko Igual. En categoria primera Ramon Puigoriol va acabar setè, Ricky Garcia 21 i Lourdes Azón 30 d’entre 42 regatistes participants.  En categoria segona Marcel Soler va fer un gran Campionat i va acabar sots Campió de Catalunya però va patir una desqualificació de medició que s’està apel·lant a la FCV.  Xavi Vives va acabar 8, Mattheu Denyer 42, Joan Carles Libori va haver d’abandonar per desperfectes a la seva embarcació i Pere Flores i Ferran Manen només van poder disputar 1 prova.

Agrair a Kiko Igual la ajuda als regatistes, la gran feina del capità de Flota Joan Carles Libori i l’ambient de tots els regatistes del Club, tot i que la meteo no va ajudar.

Marcel Soler està pendent d´una apel·lació que li pot donar el sots Campionat de Catalunya de segona categoria

Marcel Soler està pendent d’una apel·lació que li pot donar el sots Campionat de Catalunya de segona categoria