Campionat de Catalunya de Làser Radial 2018

Campionat de Catalunya de Làser Radial 2018
8 de maig de 2018 Gestió CNEM

Víctor Simó, campió absolut de Catalunya de Làser Radial

Aquest passat cap de setmana, 5 i 6 de maig, es va celebrar en aigües del Club Nàutic El Masnou, el Campionat de Catalunya de Làser Radial amb la victòria absoluta de Víctor Simó del CN Vilassar de Mar en categoria absoluta i de Cristina Garcia del Club Nàutic Cambrils en categoria femenina.

El millor del Club va ser Victor  Moure que va acabar 5è de la general. L´andorrà Gorka Arajol (6), Miquel Noguer Lloret (7), Oriol Griera (14), Max Griera (19), Eduard Arajol (26), Joan Tudela (27), Marcel Pamies (28), Guilleaume Watson (31), David Torras (32), Nerea Campos (35), Pau Vives (38), Alex Viaplana (44), Angel Mazorra (45), Nacho Martorell (47) i Paco Carrasco (48) van ser la resta de classificats.  En la categoria màster Mònica Azón (11) va acabar primera classificada i també sots campiona de Catalunya femenina. Miquel Noguer (15) va ser primer regatista màster masculí.  Només es va poder diputar 3 regates per l´adversa meteorologia i els regatistes del Club van estar acompanyats pels tècnics Gerard Bosch i Carlos Jané. El lliurament de premis va estar presidit per Xavier Torres com a president de la FCV, Maria Gloria Aragó presidenta del CNeMasnou, Jaime Menescal secretari de la classe Làser i Xavier Casanovas com a Vice Comodor del CNeMasnou.

Campions per categories:

Absolut: Víctor Simó

Sub 21: Víctor Simó

Femenina: Cristina Garcia del Club Nàutic Cambrils

Femenina Sub 21: Elia Miquel del CN Vilassar

Màster: Mónica Azón del Club Nàutic Masnou

Grand Master: Miquel Noguer del CN Masnou

Classificacions finalshttps://bit.ly/2I0yo8G

Enhorabona a tots els guanyadors, participants,  i a les persones que han fet possible celebrar aquest campionat.

laser22