Campionat d’Espanya de la classe 420 al RCN de Las Palmas de Gran Canaria

Campionat d’Espanya de la classe 420 al RCN de Las Palmas de Gran Canaria
5 d'abril de 2018 Gestió CNEM

Pol i l’Àlex Marsans van finalitzar la regata en la 30a posició.

Del 26 al 31 de març, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de la classe 420 al RCN de Las Palmas de Gran Canaria, amb una participació de 86 tripulacions, de les quals 15 eren catalanes.

El pòdium català l’han aconseguit el Sebastián Riquelme i el Miquel Pérez del Club Nàutic El Balís que, amb una 15a posició a la general, aconseguien el subcampionat en categoria Sots-17. Pelque fa a la resta de l’equip català en el Grup Or  destacar els regatistes del Club Nàutic El Masnou Pol i l’Àlex Marsans amb una 30a posició.

Aquest campionat ha configurat l’equip espanyol que participarà en el Campionat del Món de 420 Absolut i Sots-17 a Newport, Estats Units, del 7 al 15 d’agost, i al Campionat Juvenil Europeu de 420 a Sesimbra, Portugal, del 3 a l’11 de juliol.

image2