Salou veles i vent d´Optimist

Salou veles i vent d´Optimist
7 de març de 2018 Gestió CNEM

Nora Garcia primera classificada del G1 de la categoria B

Aquest cap de setmana passat s´ha celebrat a Salou una regata puntuable del circuit català d´Optimist. Els regatistes del Club Nàutic El Masnou han participat acompanyats de Kiko Igual, Franc i Alex Bru com a tècnics. Només es va poder competir 3 regates dissabte i cap diumenge per manca de vent. El millor classificat va ser Alex Martín que va acabar quart de la general i Nora Garcia que va acabar 6a i primera classificada de la categoria B. Pablo Mas (10e), Lucas Garcia (13e), Mariona Ventura (16a), Roger Tomás (19e), Maria de la Casa (23a), Aina Riera (28a), Joan Noguera (29e), Killian Martín (31e), Clara Oberle(34a), Rodrigo Peña (40e), Mònica Delgado (42a), Dani Garcia (44e), Ari Blanco (46e), Judit Noguera (51a) i Pere Renteria (55e) són els altres classificats del G1 del nostre Club. En el G2 els millors van ser Pol Mateu (10e), Arnau Martí (15e), Ona Rigual (40a) i Pol Carrión (44e). Es va trobar en falta la tècnic del Club a Aina Gelpí que estava lesionada i desitgem una prompta recuperació.

Gràcies a tots els pares i mares acompanyants per la col·laboració.

Nora Salou