Interclubs de Creuers 2018

Interclubs de Creuers 2018
22 de març de 2018 Gestió CNEM

4 embarcacions del Club participants i podi per a -Miaja- de Tete Samón i Emili Costabella al -Rats on Fire-

5 regates es van poder disputar en una gran Interclubs 2018 que va comptar en condicions molt variables de vent però que en alguna de les jornades es va arribar a superar els 20 nusos d’intensitat de vent.

Des del Club es van desplaçar els tres caps de setmana el –Miaja- de Tete Samón que va acabar segon de RI 2/3, el -Selvy IV- de Toni Torras (6) i el -No Name- de Manuel Ramos (9). En ORC en –Magica- de Ferran Martínez va acabar 13 i destacar la primera posició de la general d´ORC aconseguida pel -Rats on Fire- que compta entre els seus regatistes al soci Emili Costabella.

Felicitar la Flota del Club desplaçada aquest any a la Interclubs 2018.

Miaja de Tete Samón va acabar 2n d´RI2-3

Miaja de Tete Samón va acabar 2n d´RI2-3