Guíxols Cup de 420 i Europes

Guíxols Cup de 420 i Europes
8 de març de 2018 Gestió CNEM

Podis per a Pol i Alex Marsans en 420 i Dani Cabré en Europa

Aquest cap de setmana passat s´ha disputat a Sant Feliu de Guixols 5 regates del Circuit Català de la Federació Catalana de Vela de 420 i Europes. Les flotes del Club Nàutic El Masnou van participar acompanyats pels tècnics Maggie Alonso i Dani Folch.  En 420 podi absolut per als germans Pol i Alex Marsans que van acabar tercers entre 21 classificats. Jordi i Albert Ventura (5ns), Eva i Hugo Michelet (9ns), Ferran i Alex González (11ns) i Nèstor i Roberto Molina (12ns) van ser els altres regatistes del nostre Club participants. En Europa el millor va ser Dani Cabré que va acabar 13è i segon classificat sots 18. German Gamero (15è), Arnau Sedeño (19è), Mariano Gimeno (23è), Ferran Martínez (26è) i Emma Cabré (32a) van ser la resta de participants.

Destacar el debut de la petita Emma que acaba de passar a al flota Europa.

Moltes Felicitats pels podis aconseguits !!!

Flota Europa a Sant Feliu de Guixols

Flota Europa a Sant Feliu de Guixols

 

Pol i Alex Marsans al podi de tercers classificats de 420

Pol i Alex Marsans al podi de tercers classificats de 420

 

Dani Cabré al podi com a segon classificat sots 18 de classe Europa

Dani Cabré al podi com a segon classificat sots 18 de classe Europa