El Gran Premi Club Nàutic El Masnou 2018, més gran que mai

El Gran Premi Club Nàutic El Masnou 2018, més gran que mai
12 de març de 2018 Gestió CNEM

Del 10 a l’11 de març, s’ha celebrat en aigües del Maresme el Gran Premi Club Nàutic El Masnou d’N2 de les classes Làser Radial, 4.7 i Patí de Vela, amb una participació de més de 100 regatistes en total que dissabte van gaudir d’unes condicions òptimes per la pràctica de la vela, amb vents de garbí que oscilaven entre els 10 i 12 nusos, i diumenge amb vents de ponent de 25 a 30 nusos que van impedir que tots els regatistes de Patí acabessin la jornada.

Un total de 35 inscrits en Patí a Vela és tot un record de participació, tot i que dissabte només van poder acabar 18 regatistes i diumenge amb ràfegues superiors als 25 nusos només 6 regatistes van poder completar el recorregut.

Felicitar a la Flota del Club que es va desplaçar i també al Capità de Flota Joan Carles Llibori que va estar de coordinador amb la Flota de Badalona i Montgat. El podi de primera va ser copsat per 3 regatistes del Natació Badalona. Els 3 millors del Club van ser Ricky Garcia (9), seguit de Pere Flores (12 i 4t classificat de segona categoria) i Ferran Manen (14). Lourdes Azón va acabar 15 i 2a dona classificada per darrera d’Ana Pujol (10).

En Làser Radial amb 31 participants, Víctor Moure va acabar 4t, Oriol Griera (7) i Guillaume Watson (9). Felicitar a Joan Tudela que va ser el primer màster classificat i la participació en competició oficial dels màsters del Club Nacho Martorell i Ferran Mercadé. En Làser 4,7 Àlex Viaplana va acabar 10 de 46 participants i volem felicitar la participació de Bosco Mañas i Izan Rodríguez de la Flota Continuïtat que van debutar en competició oficial.

Amb condicions moderades de Garbí el dissabte i de Ponent duríssim el diumenge, es van completar 5 regates en Làser i 2 en Patí a Vela. El lliurament de premis va estar presidit per Ma Glòria Aragó, presidenta del Club Nàutic El Masnou, Xavier Casanovas, Vice Comodor, Ana Pujol com a membre de Junta de la FCV i Jaime Menescal, secretari de classe Làser. Tots van coincidir en la bona organització demostrada pel Club durant el cap de setmana. Agrair tots els que vau participar i tots els que van col.laborar en l’organització.

gp masnou 1_web