Samarreta solidària signada per esportistes d’elit per la Regata Proactiva Open Arms

Samarreta solidària signada per esportistes d’elit per la Regata Proactiva Open Arms
7 de febrer de 2018 Gestió CNEM

En el marc de la Gala del Mundo Deportivo diversos esportistes d’elit es va voler sumar a la causa humanitària de la Regata Proactiva Open Arms.

Albert Costa (Tenis), Thaïs Henríquez (Natació sincronitzada), Josep Ma. Bartomeu (President del FCBarcelona), Joan Carles Navarro (Basquet), Lydia Valentín (Halterofília),  Mireia Belmonte (Natació),  Ona Carbonell (Natació sincronitzada), Berta Busquets (Hoquei Patins), Garbiñe Muguruza (Tenis),  Toni Nadal (Ex jugador del FCB i entrenador de Rafa Nadal),  Fernando Belasteguin (Pàdel),  Raúl Tamudo (Ex jugador del RCD Espanyol),  Gary Lineker (Ex jugador del FCB),  Santi Millan (Presentador i humorista) i  Rafa Nadal (Tenis) van signar samarretes de la ONG per al sorteig del diumenge 11 de febrer.

En vols una? Doncs participa i compra números pel sorteig !!!!

T’hi esperem !!!

PWZN0197 - copia