Regata Carnaval 2018 a Vilanova de Làsers

Regata Carnaval 2018 a Vilanova de Làsers
7 de febrer de 2018 Gestió CNEM

Alex Viaplana i Mònica Azón al podi

Amb unes condicions dures de vent i fred es van disputar aquest cap de setmana passat 4 regates del Trofeu Carnaval Race a Vilanova. El Club va estar representat per regatistes de Radial i 4,7 acompanyats dels tècnics Gerard Bosch i Carlos Jané. En Làser 4,7 Alex Viaplana va aconseguir una super segona posició de la general de 32 embarcacions participants. En Làser Radial la millor va ser Mònica Azón (4) (primera dona i primera màster classificada), Victor Moure (5), Guillaume Watson (11) i Gorka Arajol (13) tot i que estava lesionat i Pau Vives (17). Felicitar els podis del Club i sort a la Copa d´Espanya d’aquest pròxim cap de setmana a Torrevieja!

Alex Viaplana segon de la general de Làser 4,7

Alex Viaplana segon de la general de Làser 4,7

Mònica Azón quarta de la general, primera dona i primera regatista Màster classificada

Mònica Azón quarta de la general, primera dona i primera regatista Màster classificada