La Festa de la Vela Catalana tanca una nova edició

La Festa de la Vela Catalana tanca una nova edició
3 de febrer de 2018 Gestió CNEM

Ahir, divendres 2 de febrer, la 51a edició de la Festa Catalana de la Vela va reconèixer els èxits i gestes dels nostres esportistes, Clubs i Escoles de Vela al Museu Marítim de Barcelona.

A la gala hi van assistir al voltant d’unes 400 persones que, com a gran novetat d’aquesta edició, van escollir mitjançant una votació online als Millors Esportistes de l’Any.

També es van lliurar premis a tots aquells regatistes que el 2016 i 2017 van aconseguir Campionats de Catalunya, d’Espanya i podis europeus i mundials en creuers i vela lleugera, i es van atorgar distincions especials dels anys 2016 i 2017 de comodors, secretaris de classe, creueristes, vela solidària, distincions d’honor i a tots aquells Clubs que, com el Club Nàutic El Masnou, complien 50 anys, distinció que va recollir en representació del nostre Club la Sra. Ma. Glòria Aragó com a Presidenta de l’entitat.

A més de la distinció especial al Club pel seu 50 aniversari i la tasca realitzada durant els anys 2016 i 2017 va rebre la Vela de Platí  per part de la Federació Catalana de Vela. A nivell individual, els esportistes Victor Moure (1er del rànquing 4,7 2016 i Campió de Catalunya sots 17 de radial del 2017), Matías Sabaté ( Campió de Catalunya de Radial i de Làser Estàndard), Mònica Azón (Campiona d´Europa i d´Espanya 2016-2017) i Emili Costabella del “Rats on Fire” també van ser reconeguts.

A més a més, es va reconèixer la gran tasca que duen a terme els clubs catalans amb les Veles de Platí, Or, Argent i Bronze. Aquesta edició, també com a novetat, va lliurar un premi especial de Valors Esportius.

L’acte es va desenvolupar en un entorn molt distès, d’amistat, somriures i moments emotius que van convertir la festa en una bona estona en família, la família de la vela catalana.

QHUL1817