Carnestoltes al Nàutic 2018

Carnestoltes al Nàutic 2018
9 de febrer de 2018 Gestió CNEM

El Divendres 9 de febrer,  el Club Nàutic el Masnou es va omplir de disfresses amb motiu de la celebració del Carnestoltes. Els nens i nenes que van venir a participar en el tradicional concurs de disfresses es van trobar amb trobar amb una desfilada per ensenyar els seus models. l’Àlvaro, la Clàudia, l’Arnau, l’Ia, l’Oliver, el Nil, l’Eric, la Gala, la Sophia, el Harry, la Jana, l’Emma, el Pau, el Teo i el Rafa van participar amb les creacions al tradicional concurs.  Els guanyadors del concurs foren: Pau Moscardó en categoria Nadons, Harry i Sophia Budlé en infantil i Nil Pintó en Originalitat. Un cop entregats els premis del concurs pel nostre jurat composat per la sòcia Núria Martí  i  la Monitora Anna Prat, la festa va acabar amb una exquisida xocolatada!

IMG_9252 - copia