Alex Viaplana 8è al Campionat de Catalunya de Làser 4,7

Alex Viaplana 8è al Campionat de Catalunya de Làser 4,7
1 de febrer de 2018 Gestió CNEM

El Campionat es va celebrar en aigües del CN Cambrils

El regatista del Club Alex Viaplana ha aconseguit una 8a posició general al Campionat de Catalunya de Làser 4,7,  disputat al Club Nàutic Cambrils els dies 26, 27 i 28 de gener. Es va poder competir tots els dies excepte diumenge, que les condicions de vent no van ser favorables.
Un top 10 és un gran resultat de l’esportista del Club que va estar acompanyant dels tècnics Carlos Jané i Mònica Azón la jornada de divendres i Gerard Bosch durant el cap de setmana. Felicitar el resultar de l’Alex i encoratjar-lo a seguir amb els objectius marcats aquesta temporada 2018.

Alex Viaplana (3r per la dreta) va acabar 8è al Campionat de Catalunya de Làser 4,7

Alex Viaplana (3r per la dreta) va acabar 8è al Campionat de Catalunya de Làser 4,7