III Guíxols Cup Làser 2018

III Guíxols Cup Làser 2018
17 de gener de 2018 Gestió CNEM

Podis per a Matías Sabaté i Mònica Azón en Radial

Aquest cap de setmana passat es va disputar al Club Nàutic Sant Feliu la tercera edició de la Guíxols Cup per a les classes Làser Radial i Làser 4,7. Es van poder completar les 6 regates programades,  realitzant 4 proves dissabte amb vents del SW de 15 a 17 nusos i 2 proves diumenge amb vents del NW de 8-10 nusos.  El millor del nostre Club en radial va ser Matías Sabaté que va acabar segon de la general seguit de Mònica Azón que va acabar 5a de la general (segona dona classificada i primera regatista màster). El jove Victor Moure (6e) , Guillaume Watson (14e), Marcel Pàmies (16e), Pau Vives (17e) i Max Griera (18e).  En la categoria de Làser 4,7 Alex Viaplana va acabar top 10 de 40 inscrits  i ja prepara pel Campionat de Catalunya de Cambrils de finals de mes. Els regatistes del Club Nàutic El Masnou van estar acompanyats per Carlos Jané i Gerard Bosch.

Mònica Azón, va acabar 5a de la general, 2a dona classificada i 1a regatista Màster

Mònica Azón, va acabar 5a de la general, 2a dona classificada i 1a regatista Màster

 

 

 

Mati Sabaté (al centre), segon de la general amb Marcelo Cairo i Laura Oliva

Mati Sabaté (al centre), segon de la general amb Marcelo Cairo i Laura Oliva