Esmorzar Tertúlia amb el Sr. Oscar Camps, Fundador Proactiva Open Arms

Esmorzar Tertúlia amb el Sr. Oscar Camps, Fundador Proactiva Open Arms
15 de gener de 2018 Gestió CNEM

El diumenge 14 de gener ens va acompanyar en els tradicionals esmorzars-tertúlia del Club, el Sr. Oscar Camps, director de l’empresa Proactiva Serveis Aquàtics, SL i fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms.

El convidat va explicar que la seva missió va començar al 2015 quan va veure als diaris una fotografia d’un nen ofegat durant un naufragi. Des de llavors lluiten perquè imatges com aquesta no es tornin a produir i per conscienciar a la gent del que està passant a Europa.

Proactiva Open Arms és una organització petita i es van donar a conèixer socialment a través d’un reportatge que es va emetre a la televisió. Tot i els pocs recursos que disposen, ja han pogut rescatar més de 50.000 persones del mar.

“La vida humana està per sobre de qualsevol llei, norma o protocol” Oscar Camps.

IMG_8829 - copia