Dura CHRISTMAS RACE 2017 a Palamós

Dura CHRISTMAS RACE 2017 a Palamós
2 de gener de 2018 Gestió CNEM

Victor Moure acaba tercer de la general en Làser Radial

Aquest any la Christmas Race 2017 va tornar a ser, excepte la primera jornada que no es va navegar, en una de les més dures de vent i fred que es recorden. Els regatistes de les nostres flotes de 420, Europa i Làser  van participar acompanyats dels tècnics Daniel Folch, Maggie Alonso i Flor amb els Làsers. El millor resultat el va aconseguir un regular Victor Moure que va acabar 3er de 23 regatistes participants. L’evolució d´aquest  jove regatista és imparable a base de treball i compromís diari. Matí Sabaté, que debutava en Làser Standard, va patir de valent amb la vela gran i va acabar 25 de la general. La falta d’experiència amb onada i vent també va perjudicar als novells de 420. Els germans Ventura van acabar 49ns i els germans González 53ns de 55 regatistes participants.  Finalment el més jove de la flota, Daniel Cabré, va acabar 22e de la classe Europa seguit de Germán Gamero (25e), Marc Rubio (29e), Mariano Gimeno (32e) i Marina Casals (43a).  Felicitar la lluita dels nostres regatistes en condicions de vent i fred extremes!.

Gran podi per a Victor Moure com a tercer de Làser Radial

Gran podi per a Victor Moure com a tercer de Làser Radial