25 Trofeu Marcello Campobasso d’Optimist a Nàpols

25 Trofeu Marcello Campobasso d’Optimist a Nàpols
11 de gener de 2018 Gestió CNEM

8 regatistes del Club amb Kiko Igual d’entrenador

Del 3 al 6 de gener 2018 es va disputar a Nàpols (Itàlia) la 25 edició de la tradicional regata Marcello Campobasso. Els pares i mares del Club Nàutic El Masnou van muntar una expedició amb l’ajuda imprescindible de Kiko Igual, que gaudeix de molt bones amistats al Club italià.

Pel nostre Club van participar Alex i Killian Martín, Lucas Garcia, Aina Riera, Pere Renteria, Rodrigo Peña, Roger Tomàs i Pol Mateu. L’experiència va ser perfecte, el Club italià va cedir el material als regatistes del nostre Club i un cop allà la logística planificada pel Capità de Flota, Javier Peña, va funcionar a la perfecció.

Es van poder dur a terme 6 regates i els millors del Club Nàutic El Masnou van ser Alex Martín (11e) Kilian Matín (39e) i Roger Tomàs (43e) d’entre 160 regatistes. Kiko Igual va fer lliurament del gallardet del Club al President del Club Italià en agraïment de les atencions rebudes.

Feicitar la participació dels regatistes i la iniciativa dels pares i mares del Club amb l’ajuda del tècnic Kiko Igual.
IMG_7422 - copia