Nit de l’Esport del Masnou 2017

Nit de l’Esport del Masnou 2017
4 de desembre de 2017 Gestió CNEM

Una nit per reconèixer la tasca esportiva del Club

L’1 de desembre a la nit, el Masnou va reconèixer la tasca dels seus esportistes i també de tots aquells que fan possible, dia rere dia, que l’esport cada vegada tingui un paper més important en la vida dels masnovins i masnovines. L’edició d’enguany va començar amb un minut de silenci en record a Jaume Pons, exentrenador del Club de Patinatge del Masnou, mort sobtadament pocs dies abans.

Després dels parlaments, es va fer el lliurament de premis. Enguany, el jurat ha estat format per Andrea Giménez, Beto Fernández, David Casany i Miguel Ángel Lira. La gala va ser amenitzada per diverses actuacions del Club Escola Gimnàstica Rítmica del Masnou.

El Club Nàutic El Masnou fou premiat com a “Entitat amb la millor organització d’esdeveniments esportius” per l’organització de la Setmana Catalana de Vela. La Presidenta del Club, Sra. Ma. Glòria Aragó fou guardonada per la seva trajectòria individual en el desenvolupament de la tasca esportiva. El nostre club també fou finalista en la categoria de “Entitat amb millor tasca de promoció” pels 50 anys de vida de l’entitat promocionant la vela internacionalment.

El Club Nàutic El Masnou fou premiat com a “Entitat amb la millor organització d'esdeveniments esportius”.

El Club Nàutic El Masnou fou premiat com a “Entitat amb la millor organització d’esdeveniments esportius”.