Campionat d´Espanya de Làser 4,7 a Cambrils

Campionat d´Espanya de Làser 4,7 a Cambrils
14 de desembre de 2017 Gestió CNEM

Només 2 regates en 5 dies de competició

La manca total de vent i la forta mestralada de la darrera jornada de competició només van poder deixar disputar 2 regates en 5 dies de competició. Tota una llàstima per als més de 186 regatistes desplaçats de tota Espanya. El Club va estar representat per Victor Moure, Max Griera i Alex Viaplana acompanyats pel tècnic del Club Matías Sabaté.  Victor va ser el millor classificat del Club amb un 26 i 1 el darrer dia de competició amb vent, Mar va acabar 78 i Alex 87. Felicitar els regatistes del Club i l’assistència de l’entrenador que, tot i les poques regates va fer un bon seguiment.

Victor Moure, Max Griera i Alex Viaplana acompanyats pel tècnic del Club Matías Sabaté al Campionat d´Espanya de Làser 4,7 a Cambrils

Victor Moure, Max Griera i Alex Viaplana acompanyats pel tècnic del Club Matías Sabaté al Campionat d´Espanya de Làser 4,7 a Cambrils