Regata Terres de Mestral d’Optimist a Hospitalet Vandellós

Regata Terres de Mestral d’Optimist a Hospitalet Vandellós
29 de novembre de 2017 Gestió CNEM

Podis per a Nora Garcia, Pablo Mas, Alex Martín i Rodrigo Peña

Aquest cap de setmana passat es va disputar a Hospitalet Vandellos una nova prova puntuable del Circuit Català d´Optimist N-2 de la FCV. El Club va participar amb tots els seus regatistes de G1 i G2 acompanyats del tècnics Kiko Igual, Franc Bru i Aina Gelpí. Les duríssimes condicions de vent de Mestral només van permetre disputar 1 regata dissabte al G1 mentre el G2 es va quedar en blanc durant tot el cap de setmana. Diumenge les rafegues van arribar a superar els 35 nusos d´intensitat. En la única proba disputada els regatistes del Club va aconseguir grans resultats. Una espectacular Nora Garcia va acabar segona de la general i primera de la categoria B. Pablo Mas va acabar segon de la categoria A (5 de la general) i un lluitador Alex Martín va acabar tercer de la categoria A (6 de la general). El benjamí Rodrigo Peña va acabar tercer de la categoria C (16 de la general). Felicitar els regatistes i tècnics del Club per la tasca que estan realitzant i agrair la implicació de tots els pares i mares assistents.

image1