Mònica Azón Campiona d´Espanya Màster de Radial a Palma de Mallorca

Mònica Azón Campiona d´Espanya Màster de Radial a Palma de Mallorca
9 de novembre de 2017 Gestió CNEM

Miguel Noguer tercer grand màster en Standard

Setè títol nacional consecutiu per la regatista del Club Mònica Azón, que s´ha imposat en la general absoluta del Campionat d´Espanya de Làser Radial al Club Marítim Sant Antonio de la Playa. Mònica s´ha imposat davant 29 regatistes de totes les territorials i ha aconseguit la placa com a Campiona d´Espanya Màster i també com a primera regatista dona classificada. “Estic contenta amb aquest resultat perquè ha estat un estiu intens de feina i havia pogut entrenar poc abans de la important cita” comenta satisfeta Mònica Azón. Miquel Noguer en Làser Standard va acabar 4art de la general i tercer de la categoria grand màster.

Placa de Campiona d'Espanya Màster de Làser Radial 2017

Placa de Campiona d’Espanya Màster de Làser Radial 2017