Halloween Race de Làsers al Club Nàutic Salou

Halloween Race de Làsers al Club Nàutic Salou
24 de novembre de 2017 Gestió CNEM

Mati Sabaté s´imposa amb autoritat en Làser Radial

El cap de setmana passat es va disputar al Club Nàutic Salou la tradicional regata de Halloween per a la classe Làser. El Club Nàutic El Masnou va participar amb 4 regatistes de Radial i 1 un de Làser 4,7,  tots acompanyats per Gerard Bosch com a tècnic. Mati Sabaté va competir de manera excepcional i amb tres primers i dos segons es va imposar a la general. Victor Moure va acabar 8 de la general però primer sots 17, Marcel Pamies 15e i Pau Vives 18e de la general. En Làser 4,7 Alex Viaplana va acabar 12e de 52 inscrits. Felicitar la gran temporada de l´esportista del Club Mati Sabaté, actual Campió de Catalunya de Làser Standard i Radial.

Mati Sabaté i Victor Moure al podi de la Halloween Race de Salou

Mati Sabaté i Victor Moure al podi de la Halloween Race de Salou