XXIXè Gran Premi Principat d’Andorra 2017

XXIXè Gran Premi Principat d’Andorra 2017
14 de novembre de 2017 Gestió CNEM

El 29è Gran Premi Principat d’Andorra de vela s’ha disputat, un any més, aquest cap de setmana de l’11 i 12 de Novembre  a les instal·lacions del  Club Nàutic El Masnou amb, com ve sent habitual, un gran èxit de participació.

Amb gairebé 300 participants en Vela Lleugera i  15 embarcacions de la classe Creuers van gaudir d´un cap de setmana de navegació amb molt bones condicions meteorològiques.

Pel que fa als resultats destacar: La 1a posició del  Matias Sabater del (CNMasnou) en Làser Radial acompanyat del Victor Moure que va pujar a la 3a posició; en Làser Standard victòria per Leandro Rosado (CNBetulo), 3r lloc del Gorka Arajol (CNMasnou-Federació Andorrana) i la 4a posició del campió olímpic Miquel Noguer (CNMasnou); en Làser 4.7, 1r lloc per Gregorio de Urdanibia (CNVilassar); per la classe Europa Rafael Rabasa (CNBalis) va pujar al capdamunt del podi acompanyat per Marc Rubio (CNMasnou) amb la 2a posició. En 420, la 1a posició fou pels germans Lucas i Teo Pares (Independents).

En Optimist , Categoria G1-A victòria per Marc Miquel (CNArenys) acompanyat en la 2a posició per  l’Alex Martín (CNMasnou), En G1-B,  1r lloc per Pau Llibre (CNBalis), mentre que en categoria G1-C, victòria de Izan Codinachs (CNSantFeliu) mentre que el Dani  Garcia (CNMasnou) va obtenir la 2a posició.  En Optimist G2, Cat. A, 1r lloc per Alejandro Fargas (CNBalis), en Cat.B, la victòria fou per Santiago Alberto (CNCambrils mentre que en Cat. C, el premi se’l va emportar Pablo Grau (CNVilassar)

Pel que fa a Patí de Vela Cat.1, 1r lloc  per Albert Batlleria (CNBadalona) mentre que Lourdes Azón (CNMasnou) va pujar al 3r lloc, en Cat.2 victòria per Jordi Servat (CNBadalona) i Xavi Vives (CNMasnou) també va obtenir el 3r lloc. Per acabar, en classe Creuers, Grup 1, 1r lloc pel “Mentha” de Josep MA. Mora acompanyat per la 2a posició pel “Maximo” de Maribel Cadenas (CNMasnou), i 3a pel “No Name” de Manuel Ramos (CNMasnou), en el Grup 2, el “Tibere” de Marc Delgado (ClubMarSitges) és va fer amb la 1a posició, mentre que la categoria Promoció, “l’Snoopy III” de Carles Vintró (CNMasnou) també es va fer amb la victòria.

Al lliurament de premis van assistir la Sra. Ma. Glòria Aragó, Presidenta del Club Nàutic El Masnou, el Sr. Josep Aznar, Membre de Junta Directiva de la Federació Catalana de Vela, i el Sr. Carles Arajol, Vice-President de la Federació Andorrana.

Felicitar un any més l’esforç de l’organització tècnica, dels voluntaris, dels tècnics, dels pares i mares, acompanyants, institucions i, com no, dels regatistes, perquè la gran festa de la vela andorrana al nostre club ha estat novament un gran èxit !!!

IMG_7709 - copia