Sopar de Gala del 50 aniversari

Sopar de Gala del 50 aniversari
18 de setembre de 2017 Gestió CNEM

El passat dissabte 16 de setembre l’edifici social del Club Nàutic El Masnou es va vestir de gala per acollir el sopar de celebració del 50 aniversari de la inauguració de la seu social de la nostra entitat.

Més de 140 socis i sòcies i convidats van omplir la zona noble  de l’edifici per celebrar aquesta efemèride. En la seva arribada al club, i després de ser rebuts pel mestre cerimònies de l’esdeveniment,  tothom va poder gaudir d’un còctel de benvinguda ofert per Bodegues Sumarroca al hall li fer-se fotos en el photocall  preparat per immortalitzar el moment.

Un cop a la planta noble tots els assistents van gaudir del sopar servit per Saborium en un ambient de festa, celebració i amb un punt d’emoció.

Un cop acabat el sopar es va procedir a l’acte de reconeixement dels socis i sòcies fundadors vius, que van ser obsequiats amb una litografia del cartell commemoratiu d’aquests 50è aniversari, entregada personalment per l’autor de l’obra, el pintor internacional i soci d’honor del club, Sr. Jordi Alumà, i la Presidenta del club Sra. Ma. Glòria Aragó que va fer un breu parlament d’homenatge a tots ells.

Tot seguit es va donar inici als parlament institucionals, on el Sr. Ricard Font, en representació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Antoni Reig, del Consell Català de l’esport i  el Sr. Joaquim Barenys, Vice-President de la Federació Catalana de Vela, van elogiar la trajectòria tant social com esportiva del Club Nàutic El Masnou. Després d’aquestes intervencions la Sra. Ma. Glòria Aragó, Presidenta del Club, va fer un emotiu discurs recordant l’historia i els valors del club, va tancar l’acte l’Il·lm. Alcalde del Masnou Sr. Jaume Oliveras.

Al finalitzar l’acte protocol·lari tots esl assistents van poder gaudir de l’actuació del Mag Txema i la música de Marc Bozzo.

Galeria de Fotos del Sopar: https://flic.kr/s/aHskoPbGHC

_DSC1020-2 _DSC1072-2 _DSC1201-2 _DSC1233-2